Video: Lasnamäel liiklusohtliku olukorra tekitanud juht väljub sõidukist kurikaga (26)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeedias levib kulutulena auto pardakaamera video, millelt on näha, kuidas autojuht tekitab liiklusohtliku olukorra, peatab seejärel sõiduki, haarab kurika ja hakkab enda taga olevat juhti sõimama.

Videost on näha, kuidas Kia juht Lasnamäel Võidujooksu sillale keerates liiklusohtliku olukorra tekitab, pressides ennast viimasel hetkel Laagna tee mahasõidule keeranud auto ette. Seejärel peatab ta keset sõiduteed oma auto ja haarab sõidukist kurika. «Mis sul oli? Oli midagi öelda või?» alustab mees enda taga liikunud juhiga sõnelemist ja pillub vene keeles roppusi, süüdistades, et hoopis tema tekitas liiklusohtliku olukorra ja vajus talle kanalis külje alla.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juhi Hannes Kullamäe hinnangul on video näide kõigest sellest, mida liikluses olla ei tohi. «Kümmekonna sekundi jooksul tekitab maasturi juht liiklusohtliku olukorra, ei näita manöövrit sooritades suunatuld, reastub üle pideva joone, takistab liiklust, peatab sõiduki selleks mitte ettenähtud kohas... ning siis läheb kurikaga oma pahameelt väljendama. Sellisele käitumisele ei ole mingisugust õigustust,» ütles ta Facebookis.

Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustas politsei väärteomenetlust.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere kinnitusel on mõlemad juhid praeguseks tuvastatud ning lähiajal hakatakse neid küsitlema.

Kommentaarid (26)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles