Pääsküla ringristmik valmib oktoobri lõpuks

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maantee rekonstrueerimine Pääskülas Suvila tänava ja Pärnu maantee ristmiku ümbruses.
Pärnu maantee rekonstrueerimine Pääskülas Suvila tänava ja Pärnu maantee ristmiku ümbruses. Foto: Peeter Langovits

Puude säilitamine lükkas Pärnu maantee rekonstrueerimistööde ja Pääsküla ringristmiku rajamise lõppu ligi kuu võrra edasi.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul tingis Pärnu maantee Laane tänava ja Kadaka puiestee vahelise lõigu rekonstrueerimistööde lõpetamise tähtaja pikenemise vajadus säilitada võimalikult palju Pärnu maantee äärset kõrghaljastust, teatas Raepress.

«Selleks, et säästa kasvavaid mände tuli uuesti projekteerida Pärnu maantee - Suvila tänava ringristmik,» selgitas Boroditš.

Seoses rekonstrueerimistöödega Pärnu maantee Laane tänava ja Kadaka puiestee ristmike vahelisel lõigul jätkavad liinide 27 ja 20 autobussid ümbersõitu kuni 19. oktoobri kella 24-ni.

Liini number 27 autobussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõitu marsruudil Pärnu maantee, Laane tänav, Hommiku tänav, Kadaka puiestee ja Pärnu maantee.

Liini number 20 autobussid sõidavad Kadaka puiestee kaudu. Tagasipööre kesklinna suunal on ümbersõidu ajal Rohula tänava - Kadaka puiestee - Pärnu maantee ristmikul.

Tee rekonstrueerimisega samaaegselt toimub nii rekonstrueeritava lõigu kui ka kõrvaltänavate kanaliseerimine. Pärnu maantee rekonstrueerimise teise etapiga alustatakse järgmisel kevadel ning siis võetakse ette lõik Laane ja Hiiu tänavate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles