Prokuratuur saatis Lasnamäe kurikamehe kohtu alla

BNS
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud konfiskeeritud pesapallikurikaga. Foto on illustratiivne
Politseinikud konfiskeeritud pesapallikurikaga. Foto on illustratiivne Foto: Liis Treimann

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla möödunud aasta lõpus Lasnamäel naist kurikaga rünnanud mehe.

Varem avaldatud info kohaselt ründas 39-aastane Igor mullu 24. novembril Liikuri tänaval jalutanud naist. Kurjategija lõi naist kurikalaadse esemega korduvalt ja jätkas löömist ka siis, kui ohver oli juba maha kukkunud. Seejärel võttis Igor naise koti. Rünnakut märkas juhuslik noormees, kes ruttas naisele appi. Seda nähes ründas kurjategija ka teda.

Tekkinud rüseluse käigus õnnestus noormehel kurikalaadne ese enda kätte saada, mispeale kurjategija põgenes ja jättis kannatanu koti maha. Mõlemad kannatanud toimetati haiglasse. Noormees, kelle vigastused olid kergemad, lasti peale esmaabi osutamist kodusele ravile.

Nädal hiljem teatas politsei, et sai kurjategija kätte. Nüüdseks on Põhja ringkonnaprokuratuur esitanud Igorile süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja tapmiskatses, mis võib talle süüdimõistmisel tuua kuni 15-aastase vangistuse.

Harju maakohus peab Igori süüasjas eelistungi esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles