Poisile otsa sõitnud auto lahkus sündmuskohalt

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lastehaigla.
Tallinna lastehaigla. Foto: Toomas Huik

Harjumaal sõitis eile auto otsa teepeenral seisnud 15-aastasele poisile, kuid lahkus sündmuskohalt. Politsei palub pealtnägijate abi juhtumi asjaolude selgitamisel.

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 16.45 ajal Harjumaal Raasiku vallas Aruvalla-Jägala maantee 13. kilomeetril. Esialgsetel andmetel sõitis tundmatu sõiduauto mööda Aruvalla-Jägala maanteed Peningi poolt Perila suunas ja sõitis otsa sõidutee teepeenral seisnud jalakäijale, 15-aastasele poisile.

Peale kokkupõrget sõiduauto lahkus sündmuskohalt Perila suunas. Sõiduauto oli punast värvi, küljel valged kirjad. Autojuhiks oli kiilaspäine mees, vanuses 50-60 aastat.

Poiss läks koju, kuid kiirabi toimetas ta hiljem Tallinna lastehaiglasse.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles