Von Krahl sai öise lärmi pärast ettekirjutuse

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahli teatribaar
Von Krahli teatribaar Foto: Jelena Rudi

Tallinna vanalinnas Rataskaevu tänaval asuv Von Krahli teatri baar sai terviseametilt öisel ajal liigse müra tekitamise eest ettekirjutuse. Baar lubas olukorda parandada.

Terviseameti avalike suhete juht Iiris Saluri rääkis Postimees.ee´le, et Von Krahli teatrimaja lähedal elavad inimesed pöördusid nende poole kaebusega, et teatribaarist kostub öösiti liiga palju lärmi.

Pärast mürataseme mõõtmisi selgus, et teatud kordadel on baarist lähtuv müra tõepoolest ületanud lubatud norme umbes nelja detsibelli jagu. Selle tulemusel tegi terviseamet Von Krahli teatri baarile ettekirjutuse ning palus hiljemalt veebruariks võtta kasutusele täiendavad müravastased meetmed.

Von Krahli teatri baari tegemiste eest vastutav Alo Puustak ütles Postimees.ee´le, et nad on mürataset juba vähendanud spetsiaalse müra summutava kardina ning baari siseõuele ajutise katuse paigaldamisega. Lisaks kavatseb baar tema sõnul välja vahetada aknad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles