Tallinn kutsub õpilasi osalema supergraafika kavandite konkursil

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supergraafika Ülemiste Citys.
Supergraafika Ülemiste Citys. Foto: Tairo Lutter

Tallinna koolide õpilased on oodatud osalema Tallinna päevale pühendatud supergraafika kavandite konkursil «Me õpime kõikjal».

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on õpilastele suunatud konkurss osaks ülelinnalisest supergraafika võistlusest, mille eesmärgiks on rikastada linnapilti atraktiivsete seinamaalingutega.

«Õpilaskonkursiga soovime ka noortele kunstihuvilistele anda võimaluse oma fantaasia ja loovuse rakendamiseks ning enese väljendamiseks publiku ees,» rääkis Kõlvart. «Ühtlasi soovime näidata, et supergraafika ja seintele sodimine ei ole kaugeltki üks ja seesama ning et hästi teostatud seinamaaling võib olla väärtuslik kunstiteos. Parimad kavandid jõuavadki professionaalsete kunstnike abiga Tallinna haridusasutuste siseseintele.»

Žüriile esitatakse A3 formaadis kavandi elektroonne koopia, mis tuleb saata haridusameti e-posti aadressile haridusamet@tallinnlv.ee hiljemalt 11. mail.

Võitjad kuulutatakse välja Tallinna päeval 15. mail kell 15.30 Musumäe parklas. Kavanditega on võimalik tutvuda ka haridusameti kodulehel.

Täpsemad juhised konkursil osalejatele leiab Tallinna Kunstigümnaasiumi direktori Mari-Liis Sultsi koostatud esitlusest «Supergraafika ja grafiti. Mõtted».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles