Fotod ja video: politsei kontrollis Tallinnas autorehve

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei kontrollis koos Rehviliiduga Tallinnas Narva maanteel sõidukite rehve, mõne tunni jooksul tabati hulgaliselt nõuetele mitte vastavate rehvidega sõitjaid.

«Avastati ohtralt sõidukeid, mille velgedel olid samaaegselt nii lamell- kui ka naastrehvid ning leidus ka selliseid liiklusvahendeid, millel olid all korraga nii kulunud suve- kui ka talverehvid. Kui naastrehvide omanikele sai antud hoiatus ja veidi ajapikendust, siis kulunud rehvidest korrakaitsjate südametunnistus mööda vaadata ei luba,» teatas Põhja prefektuuri Facebooki leht.

«Kui rehvid on liiga kulunud või vale rõhuga, väheneb tuntavalt auto juhitavus ja suureneb pidurdusteekond. Kui rehvimustri jääksügavus jääb alla 1,6 mm, tuleb need otsekohe uute vastu vahetada, sest lisaks sellele, et halvas seisukorras rehvid suurendavad kütusekulu, suureneb liiklusõnnetusse sattumise risk,» manitses politsei.

Reidi käigus tuvastati ka kolm juhtimisõiguseta roolikeerajat ning üks sohver, kes saadeti narkojoobe kahtluse tõttu haiglasse ekspertiisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles