Paku välja: millised lahedad kohad Tallinnas vajaksid rohkem märkamist?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Marketing Week korraldajad otsivad objekte, piirkondi, avalikke asutusi ja tooteid, mis seonduvad Tallinnaga ja mis vajaksid rahva arvetes suuremat tuntust, reklaami- ja turundusabi. Kui sa tead mõnda sellist suurepärast, kuid vähe tuntud avalikku kohta või toodet, siis paku välja oma kandidaat  ja põhjenda valikut vähemalt paari lausega.

Kõikide enne 4. maid laekunud pakkumiste vahel valivad Tallinn Marketing Weeki korraldajad välja 3 kõige paremini põhjendatud pakkumist ja annavad uue põlvkonna turundus- ja reklaamiinimestele võimaluse mõelda nende kohta või asjade tuntumaks muutmiseks välja oma turundusmudelid.

Kõikide kampaanias osalejate vahel loositakse välja 10 tasuta pääset Tallinn Marketing Week seminarile «Rahvuse brändimine» ja/või «Inspireerivad trendid». Kõiki ideid ja ettepanekuid oodatakse meiliaadressile mi@mi.ee.

Tallinn Marketing Week on juba teist aastat Tallinki laevadel toimuv viiepäevane turundusseminaride ja –arutelude festival, kus parimat turundusalast nõu jagavad mitmed oma ala eksperdid üle maailma. Tallinn Marketing Week toimub 16.-20. mail Tallinki laevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles