Toomas Lepp: SDE levitab laimu, valet ja väljamõeldisi (10)

, TTV juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lepp.
Toomas Lepp. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kahetsusväärselt sisaldab 26.04.2016 BNS-s  ja Postimees Onlines avaldatud SDE pressiteade laimu, valet ja väljamõeldisi.

Tallinna TV-d revideeritakse iga-aastaselt põhjalikult. Revisjonid on Tallinna TV asjaajamisega igati  rahul olnud. See on kirjas Tallinna linnavolikogu otsuses on  nr. 189 26. november  2015.

Seal seisab: Kontrollimise eesmärgiks oli saada ülevaade, kuidas on sihtasutuses kasutatud eelarvelisi vahendeid ning kas sõlmitud lepingud vastavad riigi ja linna õigusaktidele. Täheldati, et puudusi ei esinenud.

Kokkuvõttes öeldakse linnavolikogu otsuses: «Kokkuvõtteks saab järeldada, et sihtasutus on kasutanud Tallinna linna poolt eraldatud  tegevustoetusi täielikult ja vastavalt kinnitatud eelarvele.»

Tallinna TV juhatus töötab rangelt ringhäälinguseaduse, kehtiva ringhäälinguloa tingimuste  ja Tallinna TV nõukogu otsuste järgi.

Väide, et Tallinna TV on esitanud valitud partneritega tehtud saateid omatoodangu pähe, ei pea kuidagi paika. Tallinna TV pole tellinud ühtegi minutit  saadet ega programmi mitte kunagi mitte  üheltki  TTV juhatuse liikmelt.

TTV nõukogu pole andnud ühtegi luba ega õigust «Toomas Lepale iseendaga äri ajada» ega sõlminud tema kui TTV juhatuse liikmega  mingeid produktsioonilepinguid.

Ka ametinimetuses eksib hr. Matto. Toomas Lepp ei ole TTV juhatuse esimees vaid liige.

Hr. Matto on tõestanud, et tema  eemaldamine Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni esimehe kohalt oli õigustatud, sest ta ei suutnud olla oma ülesannete kõrgusel.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles