Maardu linnapeaks valiti Vladimir Arhipov

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maardu.
Maardu. Foto: Eero Vabamägi

Täna valis Maardu linnavolikogu Maardu uueks linnapeaks volikogu Keskfraktsiooni poolt esitatud Vladimir Arhipovi, kes oli ka ainus kandidaat.

Arhipovi kandidatuuri poolt hääletas 19 volikogu liiget, üks hääletussedel oli kehtetu. «Vladimir Arhipovi valimine uueks Maardu linnapeaks on loomulikult keskerakondlastest saadikute ja nende linnavolikogu kolleegide ühine võit. Peaasi, et see on terve mõistuse ja poliitilise loogika võit. Meie linna ajalooraamatut kirjutatakse ammu ning selles ajaloos on igaühel oma koht, omad õnnestumised ja ebaõnnestumised. Täna pöörasime järjekordse lehekülje selles raamatus, kutsun kõiki üles mitte vaatama tagasi, vaid julgelt koos edasi liikuma. Olen veendunud, et Keskerakond suudab Maardus ühendada erinevad poliitilised ja ühiskondlikud jõud ning täita linnavalitsuse peamist ülesannet, milleks on elanike elujärje tõstmine,» ütles volikogu Keskfraktsiooni aseesimees Nikolai Degtjarenko.

Vastne linnapea Arhipov kinnitas, et suudab toime tulla tema ees seisvate ülesannetega. «Tunnetan saadikute, valijate ja Keskerakonna juhtkonna aktiivset toetust. Maardus peab töö jätkuma ning tuleb leida uusi lähenemisi linna juhtimise kvaliteedi tõstmiseks. Me mõistame, et meid ootab ees tõsine töö, ja me  oleme selleks valmis,» lausus Arhipov.

Arhipov oli Maardu linnapea ka aastatel 1995 -1996.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles