Turvakaamera video: liiklusmärgi eiramine lõppes majaseina põrutamisega (12)

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei sai pühapäeval kella 16 ajal teate Tallinnas Rohu ja Telliskivi tänava ristil juhtunud kahe auto kokkupõrkest. Kolm inimest, nende seas kahe-aastane laps, toimetati avarii järel haiglasse kontrolli.

Ettevõtte HR OÜ turvakaamera videolt on näha, kuidas juhtus Pelgulinnas liiklusõnnetus, milles sai kolm inimest vigastada.

Pärast avariid on Pelgulinna Facebooki grupis käinud elav arutelu selle üle, kui tihti ja mis põhjusel sellel, juba kurikuulsaks saanud ristmikul õnnetused alatasa juhtuma kipuvad. Sealkandi inimeste hinnangul juhtub ristmikul õnnetusi paar korda kuus.

Peaaegu identset õnnetust on näha ka teiselt turvakaamera videolt, mis lindistati umbes kaks kuud varem. Mõlemal juhul eirab õnnetuse põhjustaja «Anna teed» märki ning sõidab ette peateel ehk Telliskivi tänaval liikuvale sõidukile.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles