Vanad jõulukuused saab viia valgusfestivali kogumiskohtadesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise talve tuleskulptuurid Kalasadamas.
Eelmise talve tuleskulptuurid Kalasadamas. Foto: Toomas Huik

7.-9. jaanuarini toimub Tallinnas valgusfestivali raames tavapärane kuuskede kogumine. Festival kutsub tallinlasi üles viima palju rõõmu toonud jõulupuud kogumiskohtadesse, et neid saaks kasutada tuleskulptuuride ehitamisel.

Tähistatud kogumispunktid asuvad Kristiine keskuse Tulika tänava poolses parklas, Rotermanni keskuse parklas ning Lasnamäel Tähesaju City kaubanduskompleksis asuva ONOFFi kaupluse juures.
 
Kogumispunktid on avatud 7.-9. jaanuarini kell 10 - 19. Kuuskede kogumiseks on paigaldatud erikonteinerid, abiks on seal vabatahtlikud. Vanade jõulukuuskede kogumine toimub koostöös ASga Veolia Keskkonnateenused. Lähemalt saab teavet lehelt http://www.valgusfestival.ee/2011/ajakava/vanade-joulukuuskede-kogumine
 
Kõik inimesed, kes viivad kuuse kogumispunkti, saavad vastu tule ja jää peo väikese reklaamlehe, kus on kirjas info, kuidas kuuse toonud inimene saab veebipoest www.ht.ee soodustingimustel taimi osta. 
 
Mustamäe linnaosa elanikud võivad kuni 15. jaanuarini oma jõulukuused viia otse aadressil Vilde tee 120 asuvale staadionile. 11. jaanuarini on Mustamäe korteriühistutel võimalus oma ühistu kuused kokku koguda ja tellida tasuta äravedu linnaosavalitsusest telefonil 645 75 00.
Pärast 9. jaanuari saab kuused viia ka Admiraliteedi basseini juurde.
 
Tule ja jää peo raames toimuvad esimesed tuleskulptuuride maailmameistrivõistlused kuuluvad Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi.
15. jaanuaril esitlevad Mustamäel kultuurikeskuse Kaja taga asuval staadionil tuleskulptuure keskkooliõpilased ja tudengid.

16. jaanuaril toimub tuleskulptuuride MM-i eelfinaal Admiraliteedi basseini juures. Osalevad võistkonnad Lõuna-Koreast, Venemaalt, Prantsusmaalt, Soomest, Rootsist ja mujalt.

22. jaanuaril toimub tuleskulptuuride MM-i finaal Shnelli tiigi ääres. 
 
Kõik ettevõtmised on külastajatele tasuta
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles