Fotod ja video: posti ja parkivat sõidukit ramminud auto juht põgenes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas sõitis eile hilisõhtul auto otsa valgusfooripostile, seejärel keeras parklasse ja mõlkis seal seisnud autot ning peatus lõpuks uuesti tänaval. Auto juht ja kaasreisija põgenesid.

Liiklusõnnetus juhtus eile hilisõhtul kella 23 paiku Tallinnas Mustamäe tee ja Forelli tänava ristmikul. Esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto Hyundai eraldussaarel olevale valgusfooripostile otsa.

Maha niidetud post sõiduki teekonda ei peatanud. Juht otsustas pärast kokkupõrget mõnikümmend meetrit edasi sõita. Nii keeras ta Mustamäe teelt vasakule parklasse Elke auto territooriumile, kus sõitis läbi piirdeaia ning seejärel ühele parkivale sõiduautole otsa.

Hyundai juht üritas ka pärast seda kokkupõrget minema sõita. Taas jätkas ta mõnikümmend meetrit, kuniks peatus Mustamäe teel. Pealtnägijate sõnul hüppasid autost välja juht ja kaasreisija, kes jooksid sündmuskohalt minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles