Pildid: Solarise keskusest kukkus suur aknaklaas kõnniteele (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Solarise keskuses kukkus kolmapäeva pärastlõunal kõnniteele suur aknaklaas, esialgsetel andmetel keegi vahejuhtumis vigastada ei saanud.

Sündmuskohal viibiva Postimehe ajakirjaniku sõnul kukkus Eesti Panga poolsele kõnniteele keskuses asuva Lido restorani üks aknaklaasidest. Kõnnitee suleti ja töömehed koristasid klaasikilde.

Ärakukkunud paari ruutmeetri suuruse klaasi asemele on ette tõmmatud aknakate. «Ühte keskuse aknaklaasi lendas teisipäeva pärastlõunal lind, mille tagajärjel tekkis välimisse klaasi mõra,» selgitas Postimehele keskuse turundusjuht Kristiina Pandre. Ta lisas, et uue klaasi paigaldamise eel ja selle ajal oli aknaalune jalakäijate tee turvalisuse huvides lindiga piiratud. 

«Täna (kolmapäeval - toim.) toimunud parandustööde käigus kukkus aga tõstukil olev aknaklaas maha ning purunes. Kuna tegemist on karastatud klaasiga, mis ei purune suurte teravate kildudena, vaid pudenes piiratud alal väikesteks tükkideks, ei põhjustanud antud vahejuhtum endast ohtu ühelegi jalakäijale,» lisas Pandre.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles