Rohumaa: Eestil on maailmale nii mõndagi pakkuda

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa kultuuripealinna 2011 programmi loominguline juht Jaanus Rohumaa ning turundusjuht Katrin Remmelkoor lõikavad torti lahti.
Euroopa kultuuripealinna 2011 programmi loominguline juht Jaanus Rohumaa ning turundusjuht Katrin Remmelkoor lõikavad torti lahti. Foto: Peeter Langovits

Kultuuripealinna programmijuhi Jaanus Rohumaa sõnul on Eestil maailmale nii mõndagi pakkuda ning järgmisel aastal on mitmeid põhjuseid siia tulla.

Rohumaa sõnul on põhjust Eestisse tulla juba kasvõi seetõttu, et kultuuripealinna programmis on suurem osa Eesti kultuuritippudest, kes teevad koostööd rahvusvaheliste tegijatega, vahendas ERR Uudised.

Samuti on väga palju uusi algatusi ja väga palju on noorteprojekte, mis on praktiliselt terve aasta peale ära jaotunud. «Nii et see on meile suur au,» märkis ta ETV aastavahetusprogrammile antud välkintervjuus.

Rohumaa kinnitusel mahub kultuuripealinna programmi ka spordisündmusi. «Meil on päris korralik spordiprogramm, sest kuidas sa jätad välja sellised asjad nagu taliujujate maailmameistrivõistlused või juunioride EM või Tallinna maraton,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles