Tallinna volikogu suurimad puudujad olid Palts ja Michal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts.
Tõnis Palts. Foto: Peeter Langovits.

Lõppeva aasta suurimad Tallinna volikogu istungitelt puudujad olid Tõnis Palts ja Kristen Michal.

Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv Palts osales 23 volikogu istungist viiel ja Reformierakonda kuuluv Michal 23 istungist üheksal, Michaliga sama palju on puudunud ka tema fraktsioonikaaslane Aleksandr Makarov, ütles volikogu avalike suhete nõunik BNSile. Ligi pooltelt istungitelt puudus ka reformierakondlane Tiina Lokk-Tramberg, kes osales 12 istungil 23st.

Kõige usinamalt osalesid volikogu istungitel sotsiaaldemokraat Andres Anvelt ja 11 Keskerakonna fraktsiooni liiget.

Kõige rohkem ettekandeid, kokku 14, pidas linnavolikogu istungitel Keskerakonda kuuluv volikogu esimees Toomas Vitsut, kellele järgnes IRLi fraktsiooni liige Madis Kübar. Kõige rohkem kaasettekandeid tegid Keskerakonna liikmed Igor Sedašev ja Leonid Mihhailov, vastavalt 51 ja 46 kaasettekannet.

Kõige rohkem kõnesid, täpsemalt 84, pidas volikogu ees IRL-i kuuluv Tarmo Kruusimäe, kellele järgneb 50 kõnega Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liige Jaak Juske.

Enim sõnavõtte on IRLi fraktsiooni kuuluva Nikolai Stelmachi ja Urmas Mardi nimel, vastavalt 20 ja 19 sõnavõttu. Kõige rohkem küsimusi esitasid samuti IRLi saadikud. Tarmo Kruusimäe esitatud küsimusi kogunes aasta lõpuks 154 ja Urmas Mardi küsimusi 114.

Kordagi ei ole Tallinna volikogus sõna võtnud Reformierakonna fraktsiooni liige Kairi Aljas ja Keskerakonna fraktsiooni kuuluvad Enn-Toivo Annuk, Vladimir Antsupov, Ants Pilving, Andres Rozalka ning Eduard Toman

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles