Lasnamäel toppis isa lapse prügikasti

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter

Politseile teatati eile hilisõhtul Lasnamäel aset leidnud juhtumist, kus isa peksis oma last ja toppis  ta jalgupidi prügikonteinerisse.

Sotsiaalmeedias leviva kirjelduse kohasel leidis Paasiku tänaval õhtul pärast kella 11 aset juhtum, kus üks isa viis oma 7-8 aastase tubastes riietes lapse õue prügikonteineri juurde, toppis ta jalgupidi sinna sisse ja ähvardas sinna jättagi. Lapse hüsteerilise kisa peale võttis mees lapse konteinerist välja, laskis tal paljajalu trepikoha ukse poole joosta, ise teda samal ajal lüües.

Asja pealt näinud inimene teatas sellest kohe politseisse, kuid esialgu julmurit üles leida ei õnnestunud. «Politseile tõepoolest teatati sellisest käitumisest, aga kuna seal on suured majad ja sadu kortereid, siis polnud võimalik süüdlast kohe üles leida. Selle asjaga tegelevad edasi piirkonna konstaablid,» ütle Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles