Tallinna linnaosavanemad tegid Savisaare toetuseks avalduse (7)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: PP

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kohtus eile õhtul Tallinna linnaosade juhtidega, kes tegid pärast seda Savisaare toetuseks ühisavalduse. Postimees avaldab kaheksa linnaosa vanema ja nende asetäitjate avalduse täisteksti.

Tallinna linnaosade juhtide avaldus

Edgar Savisaar sai kohalike omavalitsuste valimistel 39 979 häält, tema jätkamise toetuseks on tallinlased andnud 47 tuhat allkirja. Kolmandik Keskerakonna hääli Tallinnas on Savisaare hääled, seega ka kolmandik kohti volikogus.

Mis puudutab Savisaare vastu esitatud kahtlustusi, siis linnavalitsuse enda analüüs näitas selgelt, et kõik linna otsused, millele prokuratuur on viidanud, on olnud seaduslikud.

Kui Edgar Savisaar ei oleks tasuta ühistranspordi eest seisnud, siis seda poleks. Kui Edgar Savisaar ei oleks omal ajal algatanud munitsipaalehitust, siis poleks seda algatatud. Kui Edgar Savisaar poleks seisnud selle eest, et eakatele makstaks iga-aastast pensionilisa, siis seda ka ei makstaks.

Igas linnaosas on viimastel aastatel valminud mõni objekt, mida linnapea on isiklikult toetanud, ja mille eest seisnud. Kesklinnas Vabaduse väljak, Lasnamäel kirik ja Tondiraba jäähall, Nõmmel turu täielik uuendamine, Mustamäel arstide ja õdede maja, Kristiines Löwenruh pargi välja ehitamine, Haaberstis hooldusravikliiniku ja tervisekeskuse rajamine, Pirital Merivälja kooli ujula ja spordisaali juurdeehitus ning Põhja-Tallinnas Kultuurikatel.

Seetõttu me toetame Edgar Savisaare jätkamist Tallinna linnapeana ning ei arva, et ta peaks siirduma volikokku või kuhugi mujale. Soovime, et Edgar Savisaar oleks juba homme tööl tagasi.

Tuletame meelde, et Tallinna linnaosa vanemad tegid ka enne Keskerakonna kongressi Edgar Savisaart toetava avalduse. Meie seisukohad ei ole muidugi muutunud. Me toetame Edgar Savisaart.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles