Galerii: Õismäe kõrval suletakse kolmeks kuuks Paldiski maantee (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Õismäel suletakse alates esmaspäevast kolmeks kuuks Paldiski maantee lõik Järvekalda tee ja Järveotsa tee vahel.

Kuni 30. juunini suletakse tavaliiklusele Paldiski maantee Järvekalda tee ja Järveotsa tee vaheline lõik tänava rekonstrueerimiseks, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Tallinna kommunaalamet palub Paldiski maantee rekonstrueerimistööde ajal linna sissesõiduks kasutada Tähetorni tänavat, Rannamõisa teed või Pärnu maanteed.

Lisaks tee rekonstrueerimisele rajatakse seal ka betoonkattega katselõik. Tee-ehitusobjekti peatöövõtja on Lemminkäinen Eesti AS. Teelõigu eksperimentaalset betoonosa ehitab saksa allhankija. Projekti koostas G.E.O Grupp OÜ. Ehitustööde lepinguline kogumaksumus on 1,9 miljonit eurot.

Samal teelõigul valmis Tallinna kommunaalameti tellimusel esimese etapina 2015. aastal ligi 800 meetri pikkune ja nelja meetri laiune valgustatud kergliiklustee. Paldiski maantee kergliiklustee rajamine viidi ellu Ühtekuuluvuspoliitika fondide rakenduskava 2014-2020 meetme «Linnapiirkondade jätkusuutlik areng» raames, mille kulud kattis 85 protsendi ulatuses Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles