Nõmme otsib aasta tegu ja tegijat

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme linnaosa vapp
Nõmme linnaosa vapp Foto: Tallinn.ee

Nõmme linnaosavalitsus ootab kuni oktoobri lõpuni kandidaate konkurssidele «Nõmme aasta tegija» ning «Nõmme aasta tegu».

Kanditaatide esitamiseks tuleb toimetada kirjalik ettepanek Nõmme linnaosa valitsusse Vabaduse pst 65 või saata e-kiri aadressile nomme@tallinnlv.ee, teatas Nõmme linnaosa valitsus.

Tähtajaks laekunud ettepanekute põhjal teeb Nõmme linnaosa valitsuse poolt kokku kutsutud žürii otsuse, mis tehakse teatavaks Nõmmele linnaõiguste andmise aastapäevale pühendatud üritusel 14. novembril.

Nõmme linnaosavanema Rainer Vakra sõnul toimub konkurss tänavu juba kuuendat korda ning selle eesmärgiks on tunnustada neid inimesi, organisatsioone või ettevõtteid, kes on linnaosa arengule kaasa aidanud või Nõmmele tuntust toonud.

«Kandidaate saavad esitada kõik soovijad,» lausus Vakra. «Aasta tegija kandidaadi esitamisel tuleb ettepanekus ära märkida kandidaadi nimi ja lühike põhjendus, miks esitatakse just see kandidaat. Aasta tegu esitades tuleb toimida samal moel.»

Konkursi laureaadid saavad vastava tunnistuse ning skulptor Kirke Kangro poolt valmistatud skulptuurid - aasta teole Glehni Kalevipoega kujutav pronksskulptuur ning aasta tegijale Nikolai von Glehni pronksist büst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles