Kohus ei tühistanud Tallinna linna otsust piirata baaride öist alkoholimüüki

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinna lõbustusasutused kurikuulsas Bermuda kolmnurgas. Pildil Labor.
Tallinna vanalinna lõbustusasutused kurikuulsas Bermuda kolmnurgas. Pildil Labor. Foto: Jaanus Lensment

Tallinna halduskohus leidis täna esimese kahe nn Bermuda kolmnurga baari, Labori baaride puhul, et Tallinna linnavalitsuse korraldus piirata vanalinna lõbustusasutuste öist lahtioleku aega ja alkoholimüüki on õiguspärane.

Halduskohus jättis Lab OÜ ja Acacia Trade OÜ kaebuse rahuldamata ja menetlusosaliste menetluskulud nende enda kanda. Otsus on jõustumata ja sellele võib esitada apellatsioonkaebuse hiljemalt 27. aprillil.

«Kohus leidis, et vaidlusalune korraldus on õiguspärane ja selle tühistamiseks puudub alus,» ütles Tallinna halduskohtu pressiesindaja Anneli Vilu Postimehele.

Tallinna linnavalitsuse korralduses kohustati baare lõpetama alkohoolse joogi müük kellaaegadel 00.00–05.00 ja puhkepäevale eelneval ööl kellaaegadel 01.00–05.00. Samuti lõpetama toitlustamine ja meelelahutusprogrammi pakkumine kellaaegadel 00.00–05.00 ja puhkepäevale eelneval ööl kellaaegadel 02.00–05.00. Kaebajad soovisid kohtus nimetatud korraldust tühistada.

Nimeta Management OÜ, St.Patrick’s OÜ ja Kanteron BVI OÜ kaebuse istung jätkub homme, Samal teemal on esitanud oma kaebused ka M&A Pubid OÜ, Shotbar OÜ, Taco Express OÜ ning OÜ Valli, mille suhtes tulevad otsused aprilli lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles