Tunnustatakse Tallinna parimaid arste ja õdesid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänasel aastalõpuüritusel Tallinna raekojas annab abilinnapea Merike Martinson üle tänukirjad tänavu Tallinna parimateks valitud arstidele ja õdedele.

Martinson kiidab meedikute tööd eriti praegustes, raviteenuse kuueprotsendilise kärpe tingimustes. «Hinnakärbe on pannud meditsiiniasutused eriolukorda, kuid vaatamata sellele on suudetud säilitada ravitöö  ja diagnostika kvaliteet,» märgib Martinson. «Selle taga on meedikute märkimisväärne panus ja tunnustust väärivad tänaste 16 kõrval kahtlemata veel paljud teised.»

Tänavu pälvisid Tallinna parima arsti tiitli 30 aastat Tallinna Lastehaiglas töötanud Liivia Kallas, Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusosakonna kauaaegne juhataja Häli Mets, Lääne-Tallinna Keskhaigla närvihaiguste kliiniku juhataja Katrin Gross-Paju, kauaaegne intensiivravi ja kiirabisüsteemi arendaja, Eesti päästemeeskonna asutajaliige Ülo Kivistik  Põhja-Eesti Regionaalhaiglast, staažikas kiirabiarst Natalja Tšepil ja perearst Katrin Martinson, kelle eestvõttel valmis Eesti perearstipraksiste kvaliteedijuhis.

Kümne parima õena tõsteti esile Tallinna Lastehaigla neuroloogia osakonna vanemõde Ljudmilla Dõtsman, kauaaegne Ida-Tallinna Keskhaigla diagnostikakliiniku kesklabori vanemlaborant ja Eesti Laborantide Ühingu pikaaegne president Ille Pukk, Lääne-Tallinna Keskhaigla üldõde  Ljudmilla Zlobina, Põhja-Eesti Regionaalhaigla diagnostikakliinikus õendustegevust juhtiv Elena Mahhova, kes on tegev ka Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidus, Tallinna Kiirabi brigaadijuht, tunnustatud mentor Pille Pütsep, Pereõdede Seltsingu juhatuse esinaine Kätlin Kosula, hinnatud koduõde Asta Pedak  ja kauaaegne kooliõde Ella Kalamees,  Kristi Kolon Tallinna Hambapolikliiniku proteesiosakonnast ja õde Vilve Ainson Tallinna Diagnostikakeskusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles