Lugeja: öine kohtumine Lasnamäel muutis põhjalikult minu arvamust politseist (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Portaali rus.postimees.ee lugeja Aleksandr Ivanoviga juhtus öisel Lasnamäel lugu, mis muutis tema arvamuse politseist senisest palju positiivsemaks.

See juhtus veebruari lõpus, kui öösiti oli veel päris külm. Ma hakkasin öösel kella viie ajal ööklubist koju minema ja avastasin, et mobiiltelefoni aku oli külma käes tühjaks saanud, nii et ei olnud võimalik taksot kutsuda. Kõndisin mööda Mustakivi teed, viipasin mööduvatele autodele. Keegi ei peatunud ja tasapisi hakkas külm,» meenutas Ivanov.

Järsku peatus tema kõrval politseiauto. Selles istunud naispolitseinik kutsus Ivanovi enda juurde ja tundis huvi, kuhu ta läheb. Kui ta oli oma olukorda selgitanud, kutsuti ta autosse ja sõit läks tema maja poole.

«Kui tundsin huvi, miks nad otsustasid mind koju viia, vastati: «Meil on lihtsam sind koju viia, kui hakata hommikul lumehangest laipa koristama,» vastas neiu. Ma pole kuulnud, et politsei oleks varem kedagi niimoodi aidanud. Igatahes muutus minu suhtumine politseisse kõvasti paremaks,» lausus Ivanov.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles