Galerii: Nõmmel põles maja maha, kaks inimest sai viga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas sai puitmaja põlengus vigastada kaks inimest, neist üks viidi haiglaravile. Maja hävis tules.

21. märtsil kell 13.38 teatati, et Nõmmel Vanemuise tänaval põleb kahekordne puidust elumaja. Päästemeeskondade saabudes oli hoone juba täies ulatuses leekides.

Kohapeal viibinud majaelanikud pääsesid küll majast välja, kuid otsustasid sisse tagasi joosta, et päästa enda vara. Selle tõttu sai põletushaavu 20-aastane noormees, kelle kiirabi viis haiglasse ning 55-aastane naine, kes sai kohapeal esmaabi.

Keila, Kesklinna, Lilleküla ja Lasnamäe päästjad kustutasid tulekahju kella 16.41ks. Elumaja hävis tules täielikult ning tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Põhja päästekeskus rõhutab, et on äärmiselt eluohtlik ja rumal põlevasse hoonesse tagasi joosta. Mürgine suits on petlik ja piisab vaid paarist hingetõmbest, mis võib viia teadvuse kaotuseni. Eluohtlik pole mitte ainult suits, vaid ka tulekahju temperatuur ning leegid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles