Tallinnas tabati hommikusel puhumisreidil seitse roolijoodikut

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter.
Alkomeeter. Foto: Urmas Luik

Põhja prefektuur kontrollis täna Tallinnas Veerenni, Rohu ja Juhkentali tänavatel sõidukijuhte, et eemaldada liiklusest alkoholi tarvitanud roolikeerajad.


Hommikul kella laheksast kuni kella kaheteistkümneni kontrolliti kokku 750 sõidukijuhti. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kokku seitse ja neile koostati väärteoprotokoll., teatas politsei pressiesindaja.

Põhja Prefektuuri liiklusteenistuse vanem Sirle Pai leidis, et arvestades näiteks Tallinna tänavatel sõitvate autode arvu on joobes juhid kindlasti ohtlikud ka siis, kui neid on liikluses üks kuni kaks protsenti.

«Politsei palub liiklejatelt mõistvat suhtumist kuna seesugused aktsioonid on mõeldud liikluse turvalisemaks muutmiseks ja liikleja kaitseks võimalike joobes juhtide eest. Alkoholi tarvitanud juhid kujutavad liikluses kindlasti suuremat ohtu kui paari minuti võrra pikemaks kujunev sõit,» ütles Pai.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles