Põhja-Tallinna avalike suhete nõunikuks saab teleajakirjanik Maksim Rogalski

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liitu astunud ning riigikogusse kandideerinud Maksim Rogalski lahkus rahvusringhäälingust.
Isamaa ja Res Publica Liitu astunud ning riigikogusse kandideerinud Maksim Rogalski lahkus rahvusringhäälingust. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Endine teleajakirjanik, IRL-i ridades riigikokku kandideerinud Maksim Rogalski asub Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse avalike suhete nõuniku ametisse.

Keskerakond teatas, et Rogalski otsustas liituda uue linnaosavanema Raimond Kaljulaiu meeskonnaga, kuna arvab, et linnaosas tuleb asjad korda teha. «Soovin anda oma panuse usalduse taastamisse Põhja-Tallinna juhtkonna suhtes,» ütles Rogalski.

«Põhja-Tallinna elanike probleemidega olen tuttavaks saanud tänu oma ajakirjanduslikule tegevusele. Hingelt olen ajakirjanik edasi, seetõttu teen kõik, mis minust sõltub, et kolleegid-ajakirjanikud saaksid vajalikku infot operatiivselt ja ilma kärbeteta,» lisas Rogalski.

Maksim Rogalski alustas oma karjääri venekeelsetes üleriigilistes ajalehtedes Estonija ja Molodjož Estonii. Viimaste kümne aastate väitel töötas Rogalski venekeelses «Aktuaalses kaameras» päevatoimetajana, saatejuhina ja toimetuse juhina.

2015. aasta valimistel kandideeris ta riigikokku Põhja-Tallinna, Haabersti ja Kristiine ringkonnas IRLi nimekirjas, kus kogus 278 häält ja valituks ei osutunud. Rogalski astus IRList välja käesoleva aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles