Boroditš: mina ei ole osalenud väidetavates erakonna rahastamist puudutavates läbirääkimistes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš.
Deniss Boroditš. Foto: Peeter Langovits

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš, kes kaitsepolitsei andmetel pidi vastutama Venemaalt Keskerakonnale küsitud raha edastamises ja legaliseerimiseks, ütles Postimees.ee’le, et ei ole osalenud erakonna toetuse teemalistel kõnelustel Venemaa ega ühegi teise riigi kodanikega.

Boroditš kinnitas Postimees.ee’le, et on osalenud läbirääkimistel, mis puudutasid Lasnamäe kiriku ehitamise rahastamist ning mille tulemusena on Andrei Pervozvannõi fond otsustanud toetada kiriku ehitust kuni 1,5 miljoni euro ulatuses.

«Kõik sellega seotud maksed on toimunud avalikult ja ametlikult, mida on võimalik ka kontrollida,» sõnas abilinnapea.

Samas väitis ta, et ei ole osalenud väidetavatel erakonna toetust puudutavatel läbirääkimistel ja seda ei Vladimir Jakuniniga ega mis tahes teiste Venemaa või mõne muu riigi kodanikega.

«Juhin avalikkuse tähelepanu kapo raportile, kus ei ole ühtegi tõendit ega viidet selle kohta, nagu oleksin osalenud või oleksin olnud teadlik väidetavatest erakonna toetamise läbirääkimistest või osalenud sellistel läbirääkimistel,» ütles Boroditš.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles