Video: bussijuht elab oma raevu kaasliikleja peal välja (17)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusohtlik olukord.
Liiklusohtlik olukord. Foto: Lugeja pilt

Postimehe lugeja saatis toimetusele auto pardakaamera video, millelt on näha, kuidas bussijuht asus maanteel kaasliiklejat «karistama» ja tekitas nii oma käitumisega liiklusohtliku olukorra.

Juhtum leidis aset täna hommikul kella 8 paiku Tallinnas Suur-Sõjamäe tänaval. 

Kõrvalteelt keeras peateele veoauto, mille juht ei märganud lähenevat bussi või ei osanud arvestada, et ta ei saa piisavalt kiiresti hoogu üles.

«Otsest ohtu polnud, buss pidi küll pidurdama, aga samas ruumi oli,» kommenteeris lugeja. Edasine bussijuhi käitumine ei tohiks aga tema sõnul olla tolereeritav ühegi kutselise autojuhi poolt.

Nimelt hakkas bussijuht lugeja sõnul veoauto roolis olnud inimest keset liiklust «karistama», püüdes teda teelt välja suruda. Lõpuks keeras bussijuht veoautole järsult ette ja pidurdas ning sundis veoautojuhti kokkupõrke vältimiseks vastassuunda keerama.

«Selllise tegevusega pani see bussijuht ohtu nii enda kui kaasliiklejate elu, loodetavasti polnud bussis vähemalt reisijaid,» lisas lugeja.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles