Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas Põhja-Tallinna linnaosa juhid (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Eesti Keskerakond

Täna kogunenud Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas konsensuslikult esitada Põhja-Tallinna linnaosa vanema kandidaadiks turundusettevõtja Raimond Kaljulaidi.

Linnaosa vanema asetäitja kandidaadiks nimetati Haabersti linnaosa valitsuse nõunik Julianna Jurtšenko, teatas Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk.

«Olen ettepaneku eest erakonna esimehele ja Tallinna linnapeale väga tänulik. Nõustusin kahel põhjusel. Esiteks läheb Põhja-Tallinna areng mulle isiklikult väga korda. Sellesse piirkonda on koondunud suur osa Eesti loovettevõtetest, millel on ka arvestatav ekspordipotentsiaal. Selle piirkonna inimeste suhtumine elusse ja ärisse sobib mulle. Teiseks, väljakutse on huvitav — see linnaosa vajab praegu head juhti ja tugevat uut meeskonda, kes teeks linnaosas asjad korda,» ütles Kaljulaid.

Raimond Kaljulaid on Keskerakonna liige 2001. aastast, ta on aastatel 2002-2004 töötanud Tallinna linnapea Edgar Savisaare avalike suhete nõunikuna Tallinna linnavalitsuses ning viimased kümme aastat tegutsenud ettevõtjana reklaami ja -turundusvaldkonnas.

Erakonnas on Kaljulaid viimase ligi viieteist aasta jooksul aidanud juhtida Keskerakonna kõiki üleriigilisi valimiskampaaniaid, muuhulgas mõjutanud tugevalt kampaaniaid, mis on viinud erakonna nüüdseks juba neljal korral Tallinnas absoluutset enamust tagava valimisvõiduni.

Põhja-Tallinna linnaosa vanema kandidaat tuleb arutlusele 8. märtsil toimuval halduskogu istungil ning 9. märtsil toimuval Tallinna linnavalitsuse istungil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles