Bussijuhi terviserike põhjustas ahelavarii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas põhjustas täna hommikul bussijuhi terviserike ahelavarii, mistõttu on praegu Kreutzwaldi ja Gonsiori tänava ristmikul liiklus häiritud.

Politsei sai teate liiklusõnnetusest Gonsiori tänav 21 juures kell 7.39, kui bussijuhi terviserikke tõttu sõitis liinibuss teelt välja ning ootamatu manöövri tõttu põrkasid kokku ka kolm sõiduautot, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Avariis keegi viga ei saanud, kuid bussijuht toimetati kiirabiga haiglasse.

Postimehe lugeja sõnul oli Gonsiori tänaval avarii tõttu üks linnapoolne sõidurada kinni. Inimesed tulid ummikus seisvatest bussidest maha ja läksid jala tööle.

«Täna hommikul Gonsiori tänaval liiklusõnnetusse sattunud bussijuht on läbinud tervisekontrolli vastavalt kehtivale korrale. Piiranguid tal bussijuhina töötamiseks ei ole. Iga uus TLT ühissõidukijuht peab ühe kuu jooksul pärast tööle võtmist läbima tervisekontrolli. Järgmise kontrolli aja määrab tervisekontrolli arst sõltuvalt töötaja tervislikust seisundist ja vanusest, kuid see kontroll peab toimuma mitte  harvem kui kord kolme aasta jooksul. Pärast tänast juhtumit läheb bussijuht töötervishoiuarsti juurde erakorralisse kontrolli ja arst otsustab, kas ta võib tööle naasta,» ütles TLT pressiesindaja Urmas Tooming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles