Kakumäele ehitatakse lasteaed

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed
Lasteaed Foto: Dmitri Kotjuh

Haridusameti tellimusel  algas lasteaiahoone projekteerimine Kakumäe asumisse Veerise tänavale.

Kuuerühmalise lasteaia hoonesse nähakse ette kohad 144 Haabersti mudilasele, teatas linnaosavalitsus. Haabersti linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on tänu uute rühmade avamisele Väike-Õismäe lasteasutustes pikad ootejärjekorrad praktiliselt kadunud. «Meie eesmärgiks on võimaldada Kakumäe piirkonna elanikele lasteaiakoht võimalikult kodu lähedale,» märkis Jürgenson.

Parima ruumilahendusega hoone ning atraktiivse ja mängulise õueala rajamist võimaldava projekti lähteülesande kohaselt peab 8748 ruutmeetrisele krundile kerkima tänapäevane kuuerühmaline lasteasutus. Projekteerimise riigihankel tunnistati võitjaks Sweco Projekt AS, kes annab projekti üle hiljemalt kuus kuud peale projekteerimistööde lepingu sõlmimist. Praegu tegutseb Haaberstis kaheksa munitsipaallasteaeda, mis kõik paiknevad Väike-Õismäe suurpaneelelamute piirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles