Pildid ja video: Kakumäel põrutas joobekahtlusega mees autoga kraavi

, foto- ja videoreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kakumäel Vabaõhumuuseumi teel sõitis joobekahtlusega mees ööl vastu pühapäeva kella 00.40 ajal Mercedes-Benziga kraavi.

Õnnetuspaigast möödunud kodanik peatas auto, et asja uurida. «Ta palus, et ma ta Kapten Flinti viiksin, kuid ma keeldusid sellisest pakkumisest,» rääkis ta ja lisas, et seepeale hakkas mees õnnetuspaigast kiirel sammul minema kõndima.

Möödakäija jooksis enda sõnul mehele järele, tõmbas ta pikali ja võttis ära juhi käekoti. «Lõpuks lasin ta lahti ning ta tõusis püsti, viskasin ta koti enda autosse ja järgmisel hetkel oli ta juba jooksus. Jooksin talle järele nii kaua, kui suutsin, kuid lõpuks sai ta siiski oma väledate jalgadega minema,» ütles ta.

Kodanik andis enda kinnitusel juhi õlakoti, kus olid dokumendid, kaks ümbrikku kupüüridega, kotike rohelise puruga, tabletid, silmatilgad ja rahakott, üle politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles