Savisaar puhastusest Põhja-Tallinnas: ärge seda liiga dramatiseerige (1)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Sander Ilvest

Tallinna televisiooni tänaõhtuses saates «TeleTallinn» üles astunud Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul ei tasu dramatiseerida Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemäe lahtilaskmist ja tema asetäitja Priit Kutseri lahkumist oma ametikohalt.

Vastates televaataja küsimusele «Mis seal Põhja-Tallinnas ikkagi toimub?», ütles Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Savisaar, et Põhja-Tallinnas vahetuvad praegu linnaosavanem ja tema asetäitja. «Paratamatult ikka tuleb neid vahetusi ette. Ärge seda liiga dramatiseerige,» lisas ta hiljem.

«Kui te mõtlete selle peale, et linnapeast püütakse lahti saada, siis on see arusaadav, et ka linnaosavanemate kohad kõiguvad,» märkis Savisaar. Siiski julgustas ta praegu ametis olevaid linnaosavanemaid tööd jätkama, sest nad on tema sõnul oma tööga hakkama saanud. «Ma ei kahtlegi, et saavad ka edaspidi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles