Skandaalne Brave Capital ostis kaks Tallinna kesklinna kinnistut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mardi tänava kinnistu.
Mardi tänava kinnistu. Foto: Brave Capital

Maardu ning Sütiste kaubanduskeskuse ostmise ning sealsete haldusfirmadega tülli pööramisega meedia tähelepanu pälvinud investeerimisfirma Brave Capitali juhitav OÜ Barensholm ostis Tallinna keskturu kõrval Mardi tänaval asuvat kaks hoonestatud krunti.

Keskturu vahetus naabruses, aadressil Mardi 9 ja 11 asuvad krundid suurusega 1306 ja 1240 ruutmeetrit on hoonestatud 840 ja 870 ruutmeetriste hoonetega.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul viib ettevõte läbi täiendava müügikeskkonna analüüsi ning tõenäoliselt on ühendatud krundile plaanis rajada äri- ning elupinnad.
Hoonestatud kruntide alghind avalikul oksjonil oli 10,3 miljonit krooni.

Brave Capital on käesoleval aastal asutatud kohalikul ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide rahastamisega. Ettevõttel on plaanis teha ligi 100 miljoni euro väärtuses portfelliinvesteeringuid nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles