Randpere: Tallinna rahakäibe prognoosi muudetakse tagantjärele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Liis Treimann

Reformierakondlasest linnavoliniku Valdo Randpere kinnitusel on Tallinna rahakäibe prognoose alates oktoobrikuust tagantjärele muudetud, nii et need vastaksid tegelikele laekumistele.


«Rahakäibe prognoos, mis kuni septembrini näitas, et paadimaksu on planeeritud kümme miljonit krooni, näitab alates oktoobrist, et paadimaksu on planeeritud ainult 100 000 krooni,» rääkis Randpere volikogu istungil.

Ta lisas, et septembriks oli teada, et paadimaksu on laekunud vaid 68 000 krooni ning palju suuremat laekumist polegi loota.

«Müügimaks, mida algselt oli planeeritud 150 miljonit krooni, on prognoosis nüüdseks muutunud 80 miljoniks krooniks. Osa asju on ära muudetud, aga osa on unustatud muutmata, nii et eelarves on ka väike vastuolu rahakäibe prognoosiga,» rääkis linnavolinik.

«Ja tulemuseks on see, et aasta lõpus linn ilmselt raporteerib, et rahakäibe prognoos on sajaprotsendiliselt täidetud,» ennustas Randpere.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles