Mupo vedas liiklushuligaani auto riigikogu parklast ära

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ära veetud auto omanik on jätnud tasumata 18 parkimistrahvi.
Ära veetud auto omanik on jätnud tasumata 18 parkimistrahvi. Foto: Mupo

Munitsipaalpolitsei teisaldas riigikogu autodele ette nähtud parkimisalalt kroonilise liikluskorraldusvahendite eiraja auto.

2015. aasta 1. jaanuarist alates on sama numbrimärgiga auto omanik saanud kokku 18 hoiatustrahvi. Kümme trahvi on edasi läinud kohtutäituritele, teatas mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Trahvide ajalugu näitab korduvat liiklusmärkide eiramist vanalinnas, eelkõige on autole trahvikviitungid klaasipuhastaja vahele pandud Toom-Kooli tänaval ja riigikogu autodele mõeldud parkimisalal Lossi platsil. Tegemist on välisriigi kodanikust sõidukiomanikuga, kellel on Eestis registreeritud firma,» ütles Hunt.

Ta lisas, et kuna auto jäi ette koristustehnikale, siis otsustati auto teisaldada parklasse. Omanik saab auto täpse asukoha teada politsei ja munitsipaalpolitseiameti infonumbritelt. Auto kättesaamiseks peab omanik aga enne tasuma kõik varasemad võlgnevused ning tasuma ka parklaga seonduvad kulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles