Politsei otsib kahe liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Politsei otsib 9. ja 15. veebruaril Tallinnas juhtunud liiklusõnnetuste tunnistajaid.

9. veebruaril kella 15.45 ajal juhtus liiklusõnnetus Sõle tänava ja Kolde puiestee ristmikul, kus esialgsetel andmetel mööda Sõle tänavat Paldiski maantee poolt Kolde puiestee suunas teises sõidureas liikunud sõiduautole Mazda sõitis tagant otsa tumedat värvi sõiduauto Mercedes-Benz, mis lahkus seejärel sündmuskohalt. Liiklusõnnetuse tagajärjel keegi vigastada ei saanud.

Eile kella 14 ajal juhtus liiklusõnnetus Järvevana tee 7a juures. Esialgsetel andmetel mööda Järvevana teed suunaga Tammsaare tee poole sõitnud veoauto Volvo, mida juhtis kaine ja vastava kategooria juhtimisõigust omav 56-aastane mees, põrkas kokku samas suunas liikunud sõiduautoga Ford, mida juhtis kaine ja vastava kategooria juhtimisõigust omav 62-aastane mees. Kokkupõrka tagajärjel kaotas sõiduauto Ford juhitavuse ja paiskus vasakule sõidusuundi eraldava teepiirde vastu. Liiklusõnnetuse tagajärjel keegi vigastada ei saanud.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei liiklusõnnetuste pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles