Lumevedu jätkub Tallinnas ka eeloleval ööl

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumevedu Tallinnas.
Lumevedu Tallinnas. Foto: Peeter Langovits.

Autoomanikel palutakse tänavate puhastamisele ja lume väljaveole igati kaasa aidata ning parkida oma sõidukid ööseks linnahalli parklasse või leida koht, kus auto koristustöödele ette ei jää.

Tallinna kommunaalameti hooldusosakonna teatel veavad linna lepingupartneritest tänavapuhastusfirmad  täna õhtul  ja järgneval ööl lund välja kesklinna puhastuspiirkonnas Pärnu maanteelt Liivalaia tänavast Estonia puiesteeni, Tõnismäe tänavalt, Hariduse tänavalt, Ravi tänav 27 parklast, Laikmaa 15 esistelt parkimisplatsidelt, Kreutzwaldi tänaval asuva koolimaja juurest, Tartu maantee 6 ees olevalt alalt (nii Kivisilla tänava kui Tartu maantee poolt) ning Endla tänavalt Tehnika tänava ja Suur – Ameerika tänava vaheliselt lõigult.

Ida puhastuspiirkonnas veetakse lund Peterburi maanteelt ja Suur-Sõjamäe tänavalt.
Lõuna piirkonnas viiakse lund minema Vabaduse ja Kadaka puiesteelt ning Männiku teelt Pärnu maantee ja Vabaduse puiestee vaheliselt lõigult.

Lääne puhastuspiirkonnas on täna öösel kavas lumevedu Nõmme teel Rästa tänavast Räägu tänavani ja Tulika tänaval Endla tänavast Koskla tänavani.

Põhja koristuspiirkonnas veetakse lund Rohu tänavalt lõigus Telliskivi tänavast  Härjapea tänavani ning kui jõutakse, siis ka Ristiku tänavalt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles