Tallinn jagab reisisaatjatele munitsipaalkortereid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisisaatja trammis.
Reisisaatja trammis. Foto: Toomas Huik

Reformierakondlasest linnavoliniku Valdo Randpere kinnitusel annab linna eluasemekomisjon munitsipaalkortereid üürile reisisaatjatele.


Tallinna linn annab munitsipaalkortereid teiste abivajajate seas ka linnale vajalikele töötajatele. Randpere väitel loetakse nende hulka nüüd ka tähtajaliste töölepingutega töötavad reisisaatjad.

«Me oleme siin ka rääkinud linna poolt algatatud munitsipaalkorterite ehitamise programmist, kus linn maksab 130 krooni ruutmeetri eest ehitajale, võtab 30 krooni ruutmeetri eest inimese käest ja jagab need korterid laiali,» rääkis Randpere volikogu kõnepuldist.

«Munitsipaalkortereid jagatakse muuhulgas ka nendele, kes on linnale vajalikud töötajad. Ja nüüd on ka reisisaatjad muutunud linnale vajalikeks töötajateks, sest viimasel eluasemekomisjoni koosolekul me arutasime seda, kuidas anda reisisaatjatele munitsipaalkortereid. Minu meelest see ei ole just väga heaperemehelik majandamine ja ma ei usu, et linna maksumaksjad selle asja üle väga õnnelikud on,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles