Politsei aitas võõras garaažis öö veetnud paarikese luku tagant välja (1)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politseil, päästjatel ning kiirabil tuli täna hommikul kella 8.45 ajal reageerida sündmusele, kus Tallinnas Maakri tänaval võõrasse garaažiboksi luku taha jäänud naine ja mees palusid abi välja saamiseks.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava selgitusel olid mees ja naine eile õhtul otsustanud omavoliliselt minna võõrasse garaaži. Paraku juhtus aga nii, et nad pandi sellesse garaaži kinni.

Võib arvata, et paar otsis öösel varjulist paika, kus ööbida, kuid keegi pani nad kas kogemata või meelega luku taha. Luku taha jäänuna hakkasid nad täna hommikul garaažis appi hüüdma. Neid kuulis üks mööduja, kes kutsus häirekeskusest abi.

Mees ja naine olid elus ja terved ning said õnnelikult välja. Kohale oli igaks juhuks tulnud ka kiirabi, kui garaažis olnud oleksid vajanud meditsiinilist abi.

Sellise teo eest, kus valdaja tahte vastaselt tungitakse ebaseaduslikult võõrasse hoonesse, ruumi, sõidukisse või piirdega alale, võib saada karistuseks rahatrahvi või kuni üheaastase vangistuse. Kui garaažiboksi omanikul sissetungijatele etteheiteid pole, siis pääsevad nad ehk karistuseta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles