Tallinnas jätkub lumetormi tagajärgede kõrvaldamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristustööd Tallinnas.
Lumekoristustööd Tallinnas. Foto: Karli Saul.

Tallinna kommunaalameti hooldusosakonna lepingupartneritest tänavapuhastusfirmade hommikuste andmete järgi töötas linnas kokku 145 tänavapuhastusmasinat ja 25 käsibrigaadi. Tänavatele puistati 77 tonni kloriide ja 14,9 tonni sõelmeid.

Kesklinnast  ja vanalinnast veeti välja 6430, lõuna-  ja idapiirkonnast 2440 ning lääne- ja põhjapiirkonnast kokku  1748 kuupmeetrit lund. Kokku vähenes lume hulk linnas 10618 kuupmeetri võrra.

Lund veeti minema  Tartu maantee viadukti alustelt kõnniteedelt, Roosikrantsi tänavalt, Pärnu maanteelt Vabaduse väljaku ja Tõnismäe tänava vahelisel lõigul, Pärnu maantee 110 asuvatelt parkimisplatsidelt, Raua ja Pronksi tänava ristmikult ning vanalinnast.

Ida piirkonnas jätkus lume väljavedu Peterburi teelt ja Lõuna puhastuspiirkonnas Männiku teelt. Lääne puhastuspiirkonnas veeti lund   Nõmme teelt Tihase ja Rästa tänava vahelisel lõigul, Tulika tänavalt ja Ülase tänava piirkonnast.

Põhja piirkonnas toimus lumevedu  Kopli tänaval Telliskivi tänavast  Kesk-Kalamaja tänavani, Telliskivi tänava vasakul teepoolel Ristiku tänavast Paldiski maanteeni ning  Paldiski maanteel Telliskivi ja Sõle tänava vahelisel lõigul.

Tallinna kommunaalameti lepingupartnerid koristavad ja veavad lund välja suurematelt magistraalidelt ja tänavatelt, kus liiguvad ühissõidukid, ühissõidukite peatustest, ülekäiguradadelt, linna suurematelt väljakutelt ja  kergliiklusteedelt.

«Väiksemaid kvartalisiseseid tänavaid koristavad linnaosavalitsused ja ka nendel tänavatel tehti möödunuid ööl väga tublit tööd,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš. «Eriti väärivad kiitust need korteriühistud, kes aitavad tänavapuhastajatel autovaba töötsooni ette valmistada. See on väga suureks abiks, mis hoiab kokku nii tööaega kui raha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles