Fotod ja video: turvatöötaja aitas kinni pidada narkojoobe kahtlusega juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 13.15 paiku sai politsei teate Tallinnas Mustamäel rooli istunud narkojoobe kahtlusega juhist. Viimast asus taga ajama poe turvatöötaja, kes politseiga pidevalt ühendust hoidis.

Politseile laekunud teate kohaselt viibis aadressil Vilde tee 101 Comarketi ees narkojoobe kahtlusega juht, kes istus Volkswageni rooli ja hakkas sõitma.

K Security turvatöötaja asus ohtlikku juhti jälitama ja teavitas jooksvalt oma asukohast politseid.

«Kiirused ulatusid vahepeal üle 100km/h ning keelavad foorituled ei olnud juhi jaoks mingid näitajad,» sõnas K Security turvatöötaja. «Ühel ristmikul nägin, et autosid ei tule ja eeldasin, et ta sõidab ka siit punase tulega läbi, kuid viimasel hetkel vajutas juht pidurid põhja ning mina enam pidama ei saanud ja sõitisin talle tagant sisse,» lisas ta. 

Sellega aga sündmus ei lõppenud, Volkswagni juht otsustas edasi sõita.

Tagaajamine jätkus kuni Akadeemia tee 54 hoovini, kus õnnestus turvafirmal koos kohale jõudnud politseiga narkojoobes juht kinni pidada.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik ütles Postimehele, et alkoholijoovet juhil ei tuvastatud, ent ta käitus kahtlaselt ja toimetati seetõttu Wismari haiglasse ekspertiisi. Tulemused selguvad mõne aja pärast.

«Kindlasti on oluline, et kahtlase käitumisega autojuhtidest politseile teada antakse. Eesmärgiks on turvaline liiklus ja iga sellise juhi eemaldamine liiklusest aitab sellele kaasa,» sõnas Kuik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles