Lasnamäel juhtunud liiklusõnnetuses sai viga vankris olnud aastane laps

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsevanker. Foto on illustratiivne.
Lapsevanker. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei otsib inimesi, kes nägid pealt täna õhtul Tallinnas Lasnamäel juhtunud liiklusõnnetust, mille tagajärjel sai vigastada aastane laps.

Täna kella 17.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Punasel tänaval Lasnamäe Centrumi juures. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Opel Astra, mida juhtis kaine ja juhtimisõigust omav 28-aastane mees, mööda Punast tänavat suunaga Mustakivi tee poolt Taevakivi tänava poole ning sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäija ees olnud lapsevankrile.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus lapsevankrist välja üheaastane laps, kes viidi tervisekontrolliks haiglasse. Postimehe andmetel ei ole väikelapsel eluohtlikke vigastusi.

Jalakäija ületas sõiduteed sõidukijuhi suhtes vasakult paremale.

Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitas, et juhtunu väljaselgitamiseks on alustatud väärteomenetlust. 

Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles