Taavi Aas: vabandan AS TLT taktitu keelepruugi pärast (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikali kukkunud postid Pärnu maanteel.
Pikali kukkunud postid Pärnu maanteel. Foto: Videokaader

Tallinna linnapea ülesandeid täitev abilinnapea Taavi Aas vabandas Tallinna Linnatarnspordi ASi töötaja üleoleva suhtumise pärast nädalavahetusel juhtunud õnnetusse, kus Tallinna kesklinnas Pärnu maanteel kukkusid korraga pikali kolm tänavaposti.

«Tallinna linnavalitsus vabandab oma allasutuse Tallinna Linnatarnspordi AS  taktitu keelepruugi pärast. Kõik Tallinna trammide kontaktliinide postid kontrollitakse üle ja vajadusel vahetatakse uute vastu ümber,» ütles Aas.

«Kolme suure läbiroostetanud raudposti  kukkumine Tallinna linna peamagistraalil, kahe suure kesklinna kooli, teatrite jms. läheduses, kus inimeste ja sõidukite  liikumine toimub ööpäevaringselt, on märk sellest, et trammiliinide rekonstrueerimise käigus tehtud uuringud tuleb üle korrata,» ütles Aas. 

«TLT humoristide kohatu võrdlus, et ka jääpurikad võivad  trammiliini postide asemel inimesele pähe kukkuda on enam kui küüniline. Tegelikult on  TLT töötajad teinud juhtunust ka oma järeldused, ekspertiis tuleb põhjalik ja linnakodanikele eluohtlikud kontaktliinide postid, ja mitte ainult postid, vahetatakse välja,» lisas Aas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles