Video: pealinna bussijuht elab oma raevu kaasliikleja peal välja (54)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Postimehe lugeja saatis toimetusele auto pardakaamera video, millelt on näha, kuidas Tallinna linnaliini bussijuht tekitab mitu liiklusohtlikku olukorda.

Lugeja sõnul on video üles võetud mõni päev tagasi, 2. veebruari pärastlõunal. Videolt on näha, kuidas bussijuht korraldab kõigest paari minuti jooksul mitu liiklusohtlikku olukorda, lisaks on näha, kuidas bussijuht talle ette jäänud kaasliikleja poole ähvardavalt käega vibutab.

Seejärel aga pöörab bussijuht üldse autojuhile ette, mistõttu peab viimane tee äärde seisma jääma. 

«Bussijuhi selline käitumine on lubamatu,» sõnas videot nähes Tallinna Linnatranspordi AS bussiteenuste osakonna juhataja Raivo Karolin. «Oma seletuses viitab ta hilinemisele liinil ja sellele, et teda ei lastud korduvalt peatusest välja sõita. Kuna bussijuht Edgar M-il eelnevad karistused puuduvad, tehti talle liiklusohtlike situatsioonide tekitamise eest kirjalik hoiatus. Samuti võetakse ta käitumine liinil täiendava kontrolli alla,» lisas Karolin.

Tallinna Linnatranspordi AS esitas omalt poolt materjali seisukoha võtmiseks ka politseile.

Vaata videot alates 0.45!

Kommentaarid (54)
Copy
Tagasi üles