Tallinna tänavad, kus algab öösel lume väljavedu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristamist segavad autod teisaldatakse.
Lumekoristamist segavad autod teisaldatakse. Foto: Peeter Langovits

Täna öösel jätkub ulatuslik lume väljavedu Tallinna tänavatelt ning pargitud autod, mis koristustöödele ette jäävad teisaldatakse.

Teho  Eesti Teehooldus veab lund välja Peterburi teelt lõigul Kantsi tänavast Paala tänavani, Männiku teelt Kerese tänava ja Valdeku tänava vaheliselt kesklinnasuunaliselt teeservalt  ning Kadaka puiesteelt mõlemal suunal.

OÜ Jaaksoni Linnahooldus veab lund Endla tänava linnast väljuval suunal  lõigul  Tulika tänavast Lille tänavani, Tulika tänavalt kesklinna suunal  lõigus Endla tänavast Paldiski maanteeni. Samuti viiakse lund minema Rohu tänava Telliskivi tänava poolsest otsast. Kopli  tänaval koristatakse lund Volta ja Telliskivi vahelisel lõigul trammitee poolses osas ning Tööstuse tänaval Salme ja Väike-Kalamaja vahelisel lõigul.

AS Tänavapuhastus pani  parkimist piiravad märgid välja ja alustab lumevedu Kentmanni tänavalt Liivalaia tänavast tupikteeni ja  Rävala puiesteest  kuni Kauka tänavani. Lastekodu tänaval Odra tänavast kuni keskturuni hakatakse lumevallide vahelist teed laiendama. Parkimist keelavad märgid pannakse välja Roosikrantsi, Tõnismäe, Pronksi tänava parkimiskohtadesse ja  Raua tänavale.

Autojuhtidel palutakse järgida ajutiselt paigaldatud liikluskorraldusvahendeid. Ajutiste keelumärkide mõjupiirkonda pargitud autod, mis lumekoristustöödele ette jäävad, viiakse Suurtüki tn 12 parklasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles