Saku suurhalli ees kuuli saanud mees toimetati raskes seisundis haiglasse (8)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Saku suurhalli ees täna õhtul kuuli saanud mees toimetati raskes seisundis haiglasse, kuriteos kahtlustatav on tabatud.

Põhja prefektuuri pressiesindaja teatel helistas kella 18.37 ajal häirekeskusesse mees, kes palus kiirabi Saku suurhalli vastas olevasse parklasse, sest tal on kuulihaav. Esialgseil andmeil tulistati meest kõhtu.

Mõne minuti jooksul jõudis sündmuskohale neli politseipatrulli. Sellel ajal oli vigastatud mees sündmuskohal üksi ning meedikud andsid talle abi. Mees toimetati raskes seisundis haiglasse.

Praegu töötavad sündmuskohal uurijad ja kriminalistid. Sündmuskoht on piiratud, liiklus sündmustest häiritud ei ole.    

Põhja prefektuuri operatiivjuht Kristian Jaani ütles, et politseinike esimene eesmärk on teha kindlaks, mis kannatanuga juhtus ning koguda sündmuskohalt juhtunu kohta võimalikult palju informatsiooni. «Oluline on saada teada, kas ja kes võib juhtunuga veel seotud olla. Praegu ei ole alust arvata, et juhtunuga seoses võinuks ohtu sattuda sündmuskoha läheduses liikunud inimesed.»

Juhtunu kohta on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist. Menetlust juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kell 22.17 edastas Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre Twitteri kaudu, et kuriteos kahtlustatav on tabatud. «Menetlustoimingud jätkuvad ja nendest täna rääkida ei saa,» lisas ta.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles