Politsei tabas kaasliikleja peksmises kahtlustatava mehe (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskoht Peetri selveri parklas. Peksmine toimus esimeste autode juures.
Sündmuskoht Peetri selveri parklas. Peksmine toimus esimeste autode juures. Foto: Erakogu

Politsei on teinud kindlaks möödunud nädala alguses Tallinna piiril asuva Peetri Selveri parklas vägivallatsemises kahtlustatava autojuhi.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul koguvad uurijad hetkel veel erinevaid tõendeid, kuulatakse üle tunnistajaid ja tehakse muid vajalikke toiminguid, et selgitada välja kõik juhtunu täpsemad asjaolud.

«Kahtlustavale, 45-aastasele varem kriminaalkorras karistatud mehele, on määratud elukohast lahkumise keeld,» märkis Uldrich.

Politsei tänab kõiki tähelepanelikke inimesi, kes juhtunust kiiresti politseid teavitasid.

25. jaanuari õhtul ründas Peetri Selveri parklas üks autojuht teist autojuhti, jagades ohvrile lööke näkku, kuni ohver verisena maha kukkus.

Pealtnägija sõnul tekkis autojuhtidel arusaamatus, kui BMW üritas Selveri parklast väljuda ja Audi parklasse siseneda. Audist hüppas seejärel välja nooremapoolne meesterahvas, kes kõigepealt BMW juhile midagi ütles, seejärel aga hakkas ohvrit rusikaga näkku peksma.

Juhtunul oli mitmeid tunnistajaid, kes vägivalda nähes peksmisele vahele astusid. Üks pealtnägija tegi vägivallatseja auto numbrimärgist foto, mispeale mees taas ärritus ning karjuma ja ähvardama hakkas. Lõpuks Audi juht rahunes, istus autosse ja sõitis minema.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul oli ohvriks 50-aastane mees, kes teatas juhtunust politseile järgmisel päeval. Mehel fikseeriti kehavigastused.

Politsei alustas juhtunu osas kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Loe lisaks:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles