Tootsen: Kruusimäel pole põhjust keskfraktsiooni pärast muretseda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Tootsen.
Toivo Tootsen. Foto: Andres Haabu

Tallinna linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe Toivo Tootseni sõnul peaks IRL-i kuuluv linnavolinik Tarmo Kruusimäe muretsema enda parteikaaslaste käitumise pärast ning Keskerakonna fraktsiooniga mitte pead vaevama.

«Keskfraktsioon töötab linnavolikogus ühtselt ning väga hästi, kõiksugu lõhestumise jutud võib Kruusimäe küll ära unustada. Kui üldse mingist lõhestumisest rääkida, siis selliseid märke on näha opositsiooni poolelt, kes konstruktiivse kriitika asemel püüavad populistlike ettevõtmistega üksteise võidu silma paista,» ütles Tootsen.

Tootsen lisas, et Kruusimäe võiks olla oma väljaütlemistes oluliselt täpsem. «Linnavolinik Kruusimäe peaks esmajoones mõtlema ikka sellele, kuidas oma erakonnakaaslastele panna südamele, et nad volikogu tööst osa võtaksid. Las Keskerakonna fraktsiooni töö pärast muretsemine jääb ikka minu õlgadele,» lausus Tootsen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles