Tallinnas tegutseb korteriühistute infopunkt

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis (Vabaduse väljak 7) on kolmapäeviti taas avatud korteriühistute infopunkt.

Infopunktis nõustavad korteriühistute esindajaid ja korteriomanikke tasuta Eesti Korteriühistute Liidu juristid. Nõustatakse kolmapäeviti 3. veebruarist – 15. juunini ning 3. august – 21. detsembrini, nõustamine toimub kella 9–12 ja 13– 17, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

«Korteriühistute infopunkti kui elanikkonnale väga olulist teenust on juba aastaid linnaeelarvest toetatud - nii nagu eelmiselgi aastal, eraldati ka tänavu infopunkti tarvis 9600 eurot. Lisaks on meie poolt ka infopunti pidamiseks vajalik ruum,» ütles abilinnapea Eha Võrk.

Eelmisel aastal nõustati korteriühistute infopunktis kokku 1190 isikut. «Arvestades, et teenust osutati vaid kolmapäeviti, on see linnavalitsuse ja korteriühistute liidu koostöös toimiv infopunkt ilmselgelt oluline ja vajalik,» rõhutas Võrk. «Infopunkt on aidanud linnaelanikel lahendada hulgaliselt  kortermajades elamisega seotud probleeme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles